søndag 22. mai 2011

Treninger neste uke, se høyre marg ----->

Kampreferat fra de to siste matchene

CSK 2 - JIL 4 - 2

Dette ble en fartsfylt kamp med mange sjanser begge veier, men CSK 2 hadde et lite overtak gjennom hele kampen oog stakk av med tre poeng.

Førsteomgangen var en jevn batalje hvor jonsvannsgutta kjempet hardt og kom til flere farligheter. CSK 2 hadde en meget hurtig og farlig spiss som skapte mye trøbbel for oss i de bakre rekker, og litt ut i omgangen kunne CSK putte det første målet i kampen og satte oss under et lite press. Ikke lenge etter klarte de i putte ballen nok engang bak Eivind og gikk opp i ledelsen 2-0. Vi løftet oss et hakk høyere på banen og det resulterte i et frispark for oss i en glimrende posisjon. Martin T. var "sikker som banken" og knallet ballen i nettmaskene og vi kunne gå til pause med ny energi og glød.

Andreomgangen ble ganske lik første, men CSK satte et lite trykk på oss i den første halvdelen og puttet ballen to ganger i mål, før vi tok over de siste ti minuttene og satte et bra trykk mot CSK sitt mål. Til slutt klarte vi å redusere til 4-2 takket være en god Stian. CSK ridde stormen av og vant til slutt 4-2, men dette var et steg i riktig retning fra kampen mot Trond. CSK er et meget godt lag, så jeg er godt fornøyd med innsatsen vi klarte å holde gjennom 80 minutter selv om det ble tap tilslutt. På våre beste dager er dette et lag vi kan spille jevnt med. Bra jobba gutter!

Målscorere: Martin T (1) og Stian (1)

Vil trekke frem en meget god Martin T. på midten i denne kampen som setter seg i respekt gjennom saftige dueller og ro med ball.

Jonsvatnet - Lånke 5 - 2

For å henge med i 2. divisjon visste vi at vi måtte snu trenden og vinne mot Lånke i denne kampen. Vi ønsket å vise mye vilje og godt spill i denne kampen for å vise hva vi er laget av.

Førsteomgangen startet meget bra med mye godt spill og to flotte mål, men så sa det stopp og vi ble slurvette i det vi foretok oss. Fokus og tenning må til gjennom samtlige minutter visst vi ønsker å spille god fotball, og her har vi litt å gå på enda. Vi gikk til pause med 2-0 ledelse og etter en liten peptalk i pausen håpet trenerteamet på at vi skulle heve oss noen hakk og sette spikeren i kisten tidlig i andreomgangen, men dessverre var det Lånke som tok over spillet og utlignet to ganger tidlig i omgangen. Dette skapte usikkerhet i laget, men vi klarte etter ti minutter og stokke beina riktig og tok over initativet igjen ved å score to kjappe. Mye lange baller uten adresse preget de siste 40 minuttene av kampen, og det var vell ikke verdens flotteste fotballkamp, men på tampen scoret vi nok et mål og stakk av med tre viktige poeng og et godt resultat.

Heldigvis har vi forbedringspotesial på det meste vi foretar oss, og det er noe vi skal jobbe hardt med i uken som kommer. Ranheim er neste motstander og her vet jeg at det er mange som er sugne på å spille en god kamp, så møt opp på trening slik at vi kan finpusse formen.

Målscorere: Martin T (2), Tommy (2) og Runar (1)

Vil trekke frem Bjørnar som gjør mye bra i denne kampen, i tillegg til Martin T. og Tommy som viser mye vilje og tæl gjennom kampen.