I dag er det trening kl. 18.00 - 19.00 i Leangen. Alle mann møter til en kvalitetsøkt som gjør dere mer kapable til å stå 2*40 min. Hvis noen lurer på hvorfor disse øktene er så viktig er det bare å ta en titt på kampreferatet som er skrevet under :)

Vi ses..

Tap for Vestbyen

Vestbyen - JIL 2-1

Etter endte 80 minutter kunne Vestbyen gå seirende ut av første runde i NM G16. Det å tape 2-1 mot et såpass godt lag, som rett og slett er bedre, er absolutt ingenting å henge med hode for. Alt i alt gir vi dem en tøff kamp og spesielt i førsteomgang er vi på høyde med dem.

Vi visste før kampen at vi ville møte et svært godt fotballag, men vi la vekt på å trø til i duellene og ikke vise noe respekt for motstanderen i taklingene. I førsteomgang var vi knalltøffe i duellene og vi holdt stand i posisjonene våre og visste at JIL ikke er et lag som er interesserte i å stå med lua i hånda å se på. Vi kom til flere farligheter og kampen var veldig jevn. Etter et godt angrep kunne Adrian putte sitt første for året og JIL gikk i ledelsen 1-0. I denne delen av kampen var vi utrolig tente og vant duellene i tillegg til bra spill langs bakken. Vestbyen fikk mange sjanser på cornere og til slutt scoret de i slutten av omgangen og til pause sto det 1-1 på tavla.
En meget god omgang som alle mann skal være utrolig stolte av. Dette viser hva som bor i dette laget og hvor langt man kommer med god kommunikasjon, tøffe dueller og innsats.

Andreomgangen ble preget av Vestbyens gode banespill, noe som førte til at vi ble spilt lave og ble løpende mye i mellom. Selv om de spiller litt rundt oss til tider, og vi blir mye løpende i mellom, kjemper vi svært godt og gjør det vanskelig for dem. Som treneren deres sa; "Det hjelper ikke at vi spiller godt når vi ikke får uttelling for det". Litt ut i omgangen scoret Vestbyen på nok en dødball og de kunne til slutt gå seirende ut med en 2-1 seier.

Alt i alt er trenerteamet svært fornøyd med kampen og da spesielt med en utrolig god førsteomgang der vi er helt på høyde med dem. Vi vil møte gode motstandere i seriekamper i vårsesongen der vi blir avhengig av en enorm innsats, så vi må rett og slett være best på kondisjon, styrke og innsats. I tøffe kamper må vi løpe mer en motstaderen når de spiller mye ball og det er derfor alfa omega at vi er så godt trent at vi kan løpe mer en laget på motsatt side. Vi må tåle å løpe i 80 minutter og jeg legger STOR vekt på at de som spiller mest er de med best kondisjon og er tøffe nok til å stå en hel kamp. Vi har en løpetest og flere løpeøkter som jeg bruker på å ta disse vurderingene, men det er selvføgelig også fotballferdigheter som teller. Skal du bli best i fotball MÅ kondisjonen være på topp!! Er det noe vi virkelig må bli bedre på så er det dødball i mot. Vi er for pinglette i markeringene, noe som fører til mange unødvendige farligheter. Vi skal trene mye på dette frem mot sesongstart så vi slipper unødvendige baklengsmål.

Hele laget spiller en god kamp, men jeg vil trekke frem to spillere som imponerer stort i denne kampen, Adrian og Eivind O. Disse gutta setter standaren med veldig gode prestasjoner gjennom hele kampen og viser hvor vi vil at alle mann skal være gjennom 80 minutter. Eivind O. slår perfekte utspark og redninger gjennom hele kampen og blir en viktig brikke for JIL i året og årene som kommer. Bra jobba gutta!

Målscorer: Adrian

Nå er det under en måned til sesongstart, så nå regner jeg med fullt oppmøte på alle treninger for de som ønsker å vise seg frem!:)