torsdag 20. mai 2010

Solid seier borte mot Buvik

Buvik - Jonsvatnet: 0 - 5

Etter litt "cowboy-fotball" i starten av 1. omgang fikk vi satt press på Buvik å skapte flere farligheter. Buvik var et godt lag med god ballkontroll og fint pasningsspill, men når vi spiller bra fotball i tillegg til å være aggresive i presset, er vi vanskelige å spille i mot. Forsvaret var litt mer usikre en normalt i starten av kampen p.g.a. at vi ikke har møtt de helt store utfordringene tidligere i år, men tryggheten kom fort tilbake. Vi var effektive på sjansene i 1. omgang og gikk til pause med en 3 - 0 ledelse. Resultatet var mer en godkjent, men prestasjonen med tanke på litt slappt duellspill og avstanden i laget, var under pari.

I 2. omgang hevet vi oss ett par hakk og styrte kampen. Vi scoret to ganger og dermed gikk luften ut av Buvik, og vi kunne kontrollere seieren inn. Eivind O. visste meget høyt nivå i denne kampen, og det stråler trygghet ut til resten av laget. Flott! :) Jeg er utrolig fornøyd med at vi nok en gang drar hjem med null baklengsmål. Det hjelper også at Stian spiller sin beste kamp i år og bidrar svært positivt til det som skjer fremover på banen. Mange gode prestasjoner i denne kampen, så nå er det bare å fortsette å være på "tå hev", så skal vi kjempe knallhardt for å være i toppen resten av sesongen også.