tirsdag 4. mai 2010

Bortekamp mot Tiller 2

I morgen (onsdag) spiller vi kamp mot Tiller 2 på Tonstad kunstgress kl. 18.30.

Vi går nok en gang for seier, men må regne med tøffere motstand i denne kampen. Er vi på "tå hev" som i mandagens kamp kan dette bli underholdene.

Oppmøte kl. 17.45 på Tonstad kunstgress! (ikke felles kjøring)

Snakkes..:)

Full kontroll mot Strindheim 3

Det ble en rimelig enkel kamp mot Strindheim 3 i går hvor det ble seier 12-0. Vi hadde full kontroll gjennom hele kampen, og ledet 6-0 til pause. Det som er så positivt gutter er at vi spiller en minst like god 2. omgang, som vi også vinner 6-0. Det dere viste i går var holdninger på høyt nivå. Vi blir enige om å score 6 mål også i 2. omgangen, og når dere gjør det så sier det litt om hva dere står for. Det kan være vanskelig å være like på hugget når kampen så godt som er vunnet etter 1. omgang. BRA JOBBA BOYS!:)

Da har vi 17-0 i målforskjell etter 2 kamper, og det må vi være strålende fornøyd med. Det viser at dere kan score mange mål! Grattis til Eivind og forsvarsfireren med null baklengs, og full kontroll gjennom de to første seriekampene. Martin T. er toppscorer med hele 8 mål..:)

Da er det nok en kamp i morgen mot tiller 2 på tonstad kunstgress! Vi skal fortsatt kjøre på, men må regne med litt tøffere motstand i noen av kampene som kommer :)