torsdag 13. mai 2010

Seier mot Tiller 2 og Astor (+ ny spiller)

Tiller 2 - Jonsvatnet: 1 - 4
Jonsvatnet - Astor: 5 - 0

Etter to solide seire mot henholdsvis Tiller 2 og Astor topper vi nå tabellen med 12 poeng av 12 mulige og har 26-1 i målforskjell! Hittil er vi det laget som har scoret flest og sluppet inn færrest mål. Målet om å være det laget med færrest baklengsmål står fortsatt, og er forsvaret og Eivind like tette bakover i de neste kampene er det mye som skal til for å overliste JIL fotball G96 :)

Motstanderne i de to siste oppgjørene produserte absolutt ingen farligheter, noe som sier at vi jobber knallhardt for å vinne duellene og får igjen for strevet. Ting fungerer svært godt for tiden, og det ser ut til at alle begynner å føle seg trygge i sine posisjoner og tør å slippe seg løs. Det som er betryggende å se er at vi kjører over motstanderne i siste halvdel av 2. omgang. Dette betyr en ting; VI ER GODT TRENTE!

Vi ønsker OLA LIEN hjertlig velkommen til JIL G96, og han trengte ikke mange mulighetene for å åpne målkontoen i den hvite trøya. Ola kommer til å bli en forsterkning for laget og jeg har stor tro på at han kan dra nytte av sitt gode overblikk og den krigerske innstillingen han har fra CSK håndball. Ola har imponert med blikket og touchen på ballen, så det er ikke tvil om at det blir MANGE mål fremover på denne karen! :)

Neste kamp er borte mot serie 3'er Buvik så da er det bare å brette opp armene å vise hvem som styrer showet i serien. Dette blir en bra match! :)

PS! Trening søndag 16.05 på Bratsberg for alle som er hjemme. Ingen grunn til å hoppe over trening hvis man har mulighet :) Vi gjør alt for å bli så gode som overhode mulig..