Vi tar fri på søndag slik at alle kan lade opp batteriene til vårens siste kamp hjemme på Solbakken mandag :)

Kos dere i helgen boys så snakkes vi på mandag!:)

Seier over Byåsen 4!

Byåsen 4 - Jonsvatnet: 1 - 5

Vi gikk ut på matta for å vise hvorfor vi ledet divisjonen og ble enige om å gå rett i strupen på Byåsen fra første spark på ballen. Det fungerte til gangs og vi ledet 3-0 før det hadde gått 15 - 20 minutter. Herlig innsats gutter! Etter dette ble kampen mer jevnspilt uten at Byåsen produserte mange farligheter. Byåsen var et svært godt fotballlag med svært gode ferdigheter og vil nok ligge høyt oppe i 97 - serien. Til pause ledet vi hele 4-0 noe som rett og slett var langt over forventet.

2. omgang ble styrt av Byåsen og de klarte til slutt å overliste en svært god JIL keeper etter en mindre god prestasjon av våre gutter inne i 16 meteren. Ingen skal ha så god tid som det Byåsen spilleren fikk på 7 meter..! Vi løftet oss veldig det siste kvarteret, og jobbet knallhardt, noe som førte til at Victor punkterte kampen til 5-1 seier til JIL.

Kanon bra jobbet gutter :) Nå venter siste hindring på mandag for at vi skal ta hjem seieren i 3. div. så da er det bare å gi jernet i siste kamp!:)

Vi tar en velfortjent pause med ledelse 4-0! Herlig jobbet boys ;)

Victor svikter aldri og punkterer kampen til seier 5-1! Flott Victor..

Takker for kampen etter en sterk 5-1 seier over Byåsen 4! Fantastisk..