tirsdag 17. mai 2011

Trening torsdag

Førstkommende torsdag er det trening fra 19.00 - 20.30 på Solbakken k.gress! Nå kommer det to kjappe kamper i løpet av helgen, så alle bør komme på treningen på torsdag :)

Vi ses der gutter!

Fra topp til bunn

Her kommer et bittelite referat fra de siste to kampene;

JIL - Trygg/Lade 10 - 1

Etter en positiv treningsuke kom Trygg/Lade på besøk for å måle seg med Jonsvannsgutta. Vi var en hevnlysten gjeng etter stortapet for Utleira/Othilienborg noen dager tidligere og hadde masse energi i gruppa før avspark. Vi var bestemt på å vise oss fra vår beste side i denne kampen og når dommeren blåste i fløyta var det liten tvil om hvem som virkelig VILLE vinne! Allerede etter 17-18 minutter ledet vi 4 - 0, men vi var allikevell hele tiden på tærne og jobbet steinhardt for hverandre. Andreas og Bjørnar spilte meget godt på backplassene, Martin T. storspilte på midten og Stian puttet mål etter mål på topp. Hele laget spilte magisk fotball og Trygg/Lade var hakket mer passiv i alt de foretok seg. Andreomgangen fortsatte på samme måten og etter 80 spilte minutter kunne vi gå av banen med hele 10 - 1 og tre poeng var sikret.

Måten vi spiller denne kampen på er symbolet på hvordan vi i trenerteamet ønsker at dere til enhver tid skal gjøre det. Knuse til i duellene, spille ballen hurtig langs bakken, tørre å utfordre og ikke minst kommunisere med hverandre hele veien. Her snakker vi fighting spirit, det å blø for drakta, ofre seg for lagkameratene, et inderlig ønske om å være best i alt vi foretar oss i! Rett og slett en indre glede over det å ha muligheten til å prestere på vårt toppnivå :) Sånn skal det være gutter.

Målscorere: Stian (4), Martin T. (2), Runar (2), Odin (1) og Tommy (1)

Vil trekke frem hele laget i denne kampen. En fantastisk innsats av alle 16 som er ute på banen å presterer på ypperste nivå. Martin T. og Stian spiller sin beste kamp i denne matchen og står virkelig frem i sine posisjoner.


Trond - JIL 7 - 0

Etter kampen mot Trygg/Lade virket det som vi hadde lagt møkkakampen mot Utleira/Othilienborg bak oss og de fleste hadde trodd at vi skulle unngå noen lignende resultater i de resterende kampene. Plutselig dukket det dessverre opp en slik kamp igjen!

Det kunne virke som om kampen mot Trygg/Lade ble en sovepute for gjengen som gikk utpå kunstgresset til Trond, for der var det lite som tydet på samme innstilling som i forrige kamp. Selv om motstanderen er noen hakk vassere denne gangen skal det ikke være nøvendig å dra hjem med 7 baklengs, men sånn ble det nå denne gangen. Trond er et lag vi så absolutt kan spille på høyde med, men uten noen form for innsats blir det bare med drømmen å ta med seg poeng. Hele laget spilte under pari i denne kampen og Trond vinner fullt fortjent. 

Som sagt tidligere er det greit å tape når vi gir 110 %, men å tape når vi spiller på 40 % er noe vi ikke kan være bekjent med og det vet dere alle mann. Nå er jo et tap et tap og det eneste vi kan gjøre er å knuse til i kampen mot csk 2 på fredag, og gjett om vi skal gjøre det da gutter. Vi skal tåle å tape fotballkamper uten å grave oss ned og sutre. Vi fra Jonsvatnet vet hvordan dette skal håndteres, det beviste dere mot Trygg/Lade sist og jeg vet at dere viser en annen figur allerede på fredag. Vi glær oss..!

Målscorere: Ingen