onsdag 29. april 2009

Tap, men godt gjennomført kamp!:)

Det ble tap i årets første hjemmekamp med siffrene 1-4 mot Trygg/Lade, men vi spilte en god kamp mot et meget godt lag så vi henger ikke med hodet for det!

Kampreferat:

Vi åpnet svært godt i første omgang, og etter et flott angrep scoret Martin T. kampens første mål.. Flott prestasjon! Etter en jevnspilt førsteomgang fikk Trygg/Lade de største sjansene i andre omgang, og klarte til slutt å utligne til 1-1 før de gikk opp i ledelsen 1-2 etter litt "klabb og babb" i feltet. Vi måtte jage en scoring, og Gisle var svært nære en scoring men i stedet kontret Trygg/Lade og scoret først 1-3 før de punkterte kampen med 1-4 i kampens siste spilleminutt! Hvis vi glemmer de siste 7-8 minuttene så spilte vi en god kamp, og tap er tap om så vi taper 1-2 eller 1-4.. Vi må tørre å sjanse litt for å få 2-2, men i stedet gikk det dessverre den andre veien i kveld!

Vi kommer sterkere tilbake, og allerede neste uke er det duket for en ny tøff kamp mot Malvik på hjemmebane!:)