lørdag 5. februar 2011

JIL til 2. div.!:)

Tangmoen - Jonsvatnet 0 - 6

Etter en meget godt gjennomført kamp borte på Stjørdal er vi sikret 2. divisjonspill i vårsesongen 2011! Gratulerer gutter, dere er en herlig gjeng. Jeg vil også takke alle foreldre og tilskuere for et glimrende oppmøte :) Det betyr mye for gutta og laget!

Vi dro til Stjørdal for å møte Tangmoen uten helt å vite hvilket nivå motstanderlaget lå på, men etter endte 80 minutter kan vil vel si så mye at JIL er ett par hakk vasserre :) I mine øyne ser det svært lovende ut for sesongen 2011 etter første kamp for året. Mange flotte enkeltprestasjoner, gode kombinasjoner og ikke minst glimrende innsats og flotte holdninger gjør at jeg, og de fleste som så kampen, sikre på at vi har mye å glede oss til fremover.

1. omgangen startet svært lovende med 11 JIL-spillere som var på tærne og agressive i presset, noe som også førte til 2 - 0 og mye godt spill. Svært positivt at vi kan se at dere bruker kombinasjoner i angrepsspillet som vi fokuserer mye på i trening. Vil spesielt trekke frem mange gode trekk på høyresiden, hvor nykommeren Tommy visste seg frem ved flere anledninger i samspillet med Stian og Martin. Vi falt mye i innsats og guts de siste 20 minuttene av 1. omgang og dermed kom det et lite press fra Tangmoen som resulterte i få målsjanser. I pausen ble det fokusert på at vi skal holde i gang føttene maksimalt i hvert eneste sekund vi er ute på matta for å prestere. Jonsvatnet er fullstappet med "o2-troll" (kondisjonssterke gutter), noe vi også ønsker at skal vises på banen når vi spiller. Vi er best trent, og det er vi enig om at skal vises!:) Vi ble enige om at vi skulle rett i strupen på Tangmoen i 2. omgangen og det tror jeg de merket...

Innsatsen var virkelig på topp i 2. omgang og Tangmoen fikk to i "fleisen" før det hadde gått ti minutter, noe som førte til at lufta gikk litt ut av dem. De skapte så godt som ingenting de siste 40 minuttene og dette skal den defensive delen av spillet til hele laget, og da spesielt forsvarsfireren og vår eminente keeper, ha all heder og ære for. Nykommeren Eivind Aa. spilte svært godt og vil bli en viktig brikke i Jonsvatnet G16 denne sesongen, og som prikken over i'en scoret han også to mål i debuten. De to Martin'ene på sentral midtbane gjorde en solid innsats og vant krigen på midten. Stian fikk en utfordring fra treneren om å spille spiss og ta ansvar for den offensive delen, og det resulterte i tre flotte mål :)

Alt i alt er trenerteamet svært tilfreds med spillet og innsatsen, men vi skal fortsette å presse hverandre på både den fysiske og fotballmessige delen av treningen. Dere vet at trenerne på Jonsvatnet har et sterkt ønske om at dere skal ha en fysikk som andre lag kan se langt etter. Vi skal ha gutter som blør fra drakt og som lett kan stå 80 minutter å gi alt for trøya de bærer!! Ikke glem at dette var første kamp med flere gutter i nye posisjoner i tillegg til nye fjes i startoppstillingen. Dette laget vil bli bedre og bedre for hver kamp og trening som kommer, i tillegg til at vi i dag også manglet 3-4 spillere som skal kjempe om plasser på laget. Dette var første bevis på at dere ønsker å gjøre som vi har blitt enige om og vi gleder oss alle til fortsettelsen. Gratulerer igjen gutter!

Målscorere; Stian (3), Eivind Aa. (2) og Martin B. (1)

Neste utfordring er Selbu på Eberg kunstgress 20. Februar! :) Vi glær oss..!!