onsdag 3. juni 2009

Kampreferat JIL-Sjetne 5-1

Kampreferat:

Vi startet kampen sterkt og var det førende laget gjennom hele førsteomgang. Petter scoret det første målet i kampen og sitt første for sesongen ved meget godt angrepsspill og en flott avslutning. Da vi gikk opp i ledelsen ble Sjetne litt mer med i kampen og det var jevnt i noen minutter før vi økte til 2-0. Sjetne klarte å redusere til 2-1 etter litt "klabb og babb" i feltet, men vi presset Sjetne bakover på banen å kunne gå til pause med en god 3-1 ledelse.

I pausen ble vi enige om å vinne andreomgangen og å unngå baklengsmål. Når andreomgangen ble blåst i gang tok vi mer og mer over kampen for hvert minutt som gikk. Vi spilte mye god fotball med meget godt defensivt spill og mange gode langpasninger i bakrom. Vi ble belønnet for gode bakromspasninger etter at Martin T. ble felt innenfor 16 meteren, og Bendik visste igjen hvor iskald han er fra straffemerket. Meget god straffe av unge herr Wisløff! Vi ble litt slitene på slutten av kampen og det gjorde at Sjetne hadde ballen litt mer en normalt, men de fikk ingen gode sjanser ut av det lille overtaket. Da ti minutter gjennsto fikk stortalentet Victor Wisløff sjansen på topp sammen med Martin T. Før Victor gikk ut på banen ble vi enige om at han skulle score et mål før dommeren blåste av kampen. Det tok nøyaktig 53 sekunder fra Victor entret banen til ballen var vellplassert i Sjetnes mål. Dette er meget sterkt av en gutt som er født i 1999, og får prøve seg mot gutter som er fire år eldre!! Kjempe innsats.. 5-1 til JIL, og vi hadde full kontroll resten av kampen.

Målscorere ble Petter, Adrian. Martin T., Bendik og Victor.
PS! Martin T. scoret sitt 7 mål på 7 kamper. Grattis!:)

Vi ligger nå på en veldig imponerene 4. plass på tabellen etter 7 serierunder. Dette er langt over det vi har forventet og vi er nå ubeseiret på de siste fire kampene. Det gjennstår nå to tøffe kamper mot Strindheim og Sverresborg og vi skal gi alt for å gi disse to lagene tøff matching!:)