fredag 19. juni 2009

Søndagstrening!

Vi tar en siste treningsøkt på søndag kl. 18.00 på solbakken før Skandia Cupen!

Vi snakkes..

Seier 5-2 mot Sverresborg!

Da er vårsesongen i 2. divisjon G95 over, og vi kan ikke annet en å være utrolig godt fornøyde med det dere har prestert. Jeg skal ta en kjapp oppsummering av sesongen etter Skandia Cupen, men først et kampreferat fra vårsesongens siste kamp hjemme mot Sverresborg;

Kampreferat:

Før denne kampen var vi allerede klar for videre spill i 2. divisjon til høsten og dermed var trenernes mål innfridd. Vi ble enige om "å reise kjerringa" etter Strindheim-kampen og senke skuldrene å kose oss siden det tross alt var så godt som sommerferie. Vi skulle ut på banen å vise hvem som var sjef, vinne duellene og score flest mål.

Førsteomgang var en fryd å være vitne til.. Dere vant de aller fleste duellene, spilte meget bra fotball å skapte mange store målsjanser. Det tok ikke mange sekundene før vi var oppe i 1-0 etter en nydelig corner fra Bendik som Stian banket i mål (Dette er vell det første i år). Etter målet fortsatte vi å trykke på å spille ballen langs bakken. Det er da vi spiller best og derfor fikk vi tvunget fram flere farlige skudd mot mål. Etter et godt angrep ble vi først belønnet med en corner som Martin T. utførte perfekt, og dette førte til selvmål og dermed 2-0 til JIL!:) Sverresborg kom til svært få sjanser p.g.a. meget godt forsvarsarbeid av hele laget og vi kunne gå til pause med en flott 3-0 ledelse etter et iskaldt mål av Odin! Dette er nok den beste førsteomgangen vi har spilt i år med tanke på hvilket lag vi møtte og de prestasjonene som ble gjort på banen. Knall bra folkens:)

I pausen ble vi enige om å fortsette å trykke på og være aggressive i presset. Andreomgangen startet som i første med et tidlig mål, av Martin T. Dette var en kjempe fin enkeltprestasjon hvor både hode, kne og fot ble brukt før ballen var bak keeperen. Bra T'ern.. 4-0! Vi trykket godt de første 15-20 minuttene og scoret nok et fantastisk mål av Martin K (tredje langskuddet som har rullet over målstreken i år). Flott K'ern 5-0! Etter dette målet slapp vi Sverresborg litt inn i kampen, og de fikk ha ballen litt mer en normalt. Dette kommer nok av at vi ledet såpass mye i tillegg til at føttene begynte å bli slitne. De reduserte to ganger å fastsatte resultatet til 5-2.
PS! Stian var svært nær å score årets flotteste, men traff dessverre stangen!:)

Konklusjonen etter denne kampen være at så lenge vi er aggressive å gidder å jobbe knallhardt er vi et topplag i denne divisjonen. Ingen tvil om det! Positive ting å ta med seg er; fantastiske cornere fra Bendik å Martin T., godt forsvarsspill gjennom hele laget, aggressivitet, keeperspillet til Eivind og ikke minst vinnerviljen dere viste. Dette er alfa omega for å lykkes!!

NB! Vi endte på 4. plass i serien (kun 2 poeng bak Strindheim på tredje) og dette er utrolig imponerende! Dere er en fantastisk gjeng som alle kan nå så langt dere vil så lenge dere fortsetter å ha det gøy på banen og ønsker å bli bedre!:) Oppsummerer mer etter Skandia Cupen.. Stå på gutter og jenta!;)

Neste uke er det Skandia Cup og da skal vi fortsette å finterpe formen før vi skal til Manchester om en måneds tid! Vi satser på mye fin fotball i uken som kommer så dette blir bra..

Vi snakkes..;)