søndag 16. januar 2011

3. plass i Fjernvarmecupen

Jonsvatnet imponerte stooort i fjernvarmecupen og sikret seg en velfortjent 3. plass etter seier 6-5 i bronsefinalen mot Melhus. Vi startet dagen med seier 4-2 i kvartfinalen mot Buvik og gikk dermed til semifinale hvor Kattem var motstander.
Dette ble en høydramatisk semifinale hvor alle gutta kjempet knallhardt gjennom hele kampen og når fulltid var passert sto det 3-3 på tavla. Dermed ble det ekstra omganger og for hvert minutt som gikk måtte lagene ta av en spiller. Til slutt var det kun en utespiller pluss keeper på hvert av lagene. Kattem klarte å gå av med seieren helt på tampen av ekstra omgangene og dermed ble det bronsefinale på JIL-gutta.
Det ble mye snakk om prestasjonen til Jonsvatnet i gangene i Kotenghallen og dere har virkelig satt Jonsvatnet på kartet!! En utrolig god prestasjon å bli nummer 3 i dette selskapet.