tirsdag 9. juni 2009

Tap for Strindheim!

Dagens kamp mot Strindheim endte med tap 7-1. Strindheim stilte med et meget sterkt mannskap, og var både ett og to hakk bedre enn oss i dag. Dette ble en forsvarskamp og den oppgaven klarte vi meget godt i førsteomgang, før vi ble litt trøtte i andreomgang.

Kampreferat:

Strindheim åpnet scoringskontoen allerede etter 45 sekunder, og presset oss bakover på banen med godt spill. Vi visste dem litt for mye respekt og dette førte til at de vant de fleste duellene. De hadde i tillegg en meget god sentral midtbanespiller som var fysisk overlegen, og fikk mye tid til å utføre de valgene han ønsket, noe som resulterte i flere farlige sjanser gjennom hele kampen. Vi kjempet meget godt i førsteomgang selv om vi ikke klarte å få noe flyt i vårt eget spill. Etter 35 minutter stod det 1-0 til Strindheim. Meget godt kjempet folkens!:)

Andreomgang startet ganske likt som førsteomgang med flere store sjanser til Strindheim som ved tredje mulighet overlistet Eivind. Kort tid etter fikk vi et frispark på ca. 20 meter. Martin T. knallet til og det hele endte med at keeperen ikke klarte å holde ballen, og dermed 2-1! Strindheim styrte kampen, mens vi forsøkte iherdig å hindre dem i å score. Vi gjorde en respektabel jobb, men ble slitene på slutten og Strindheim kunne dra hjem fra Lade med en meget fortjent seier.

Dere gjorde en meget god jobb i dag, men vi møtte ett lag som rett og slett var bedre en oss. Ingen skal henge med hodet etter denne kampen selv om det ble tap. Strindheim har scoret 53 mål på sin 8 kamper, og når de stiller med et så godt lag som i dag er de hakket vassere.Vi tar med oss en positiv førsteomgang, trener på det vi kan bli bedre på og glemmer det som er uviktig å tenke på!
Sverresborg er siste motstander i vårsesongen, og da "reiser vi kjærringa" gutter og jenta! Dere har alle gjort en utrolig god vårsesong så langt, og kan være stolte over det dere har prestert! Vi har prestert meget godt i andredivisjon og vell så det.. Vår pil peker bare oppover! Kjempe innsats!:)