Supersterk andreomgang endte med poengdeling!

Nardo 2 - Jonsvatnet: 5-5

I dag visste Jonsvatnet enorm styrke i andreomgangen og tok med seg et velfortjent poeng hjem til Vatnet!:)

Kampreferat:

Vi ble enige om å gå ut å vinne hver duell, og krige like godt som vi gjorde mot Malvik, men vi er vell alle enige om at det ikke var noen suksess. Banespillet var helt ok, men dødballene i mot var heller dårlig, og det resulterte i 3-0 til Nardo allerede etter 15-20 minutter. Vi ble for defensive i krigingen, og nardo spilte rundt oss til tider og dette er noe vi skal trene knallhardt på fremover for å forbedre! Nardo økte til 4-0 før vår kjære venn Bendik scoret et flott mål, og reduserte til 4-1! Nardo svarte raskt og scoret sitt femte for dagen, og resultatet sto seg til pause..

I pausen ga trenerne streng beskjed om at andreomgangen skulle vinnes og brystkassene skulle frem. Det måtte vært et mirakel som skjedde i andreomgangen for dere var ikke til å kjenne igjen.. Flott spill, gode kombinasjoner, kjempe skudd og ikke minst selvtillit å tro på det dere drev med! Rett og slett meget imponerende:) Når vi gikk ut i andreomgangen å lå under 5-1 var det ikke mange som hadde troen på at vi skulle snu dette, men de visste seg å ta feil. Vi reduserte først til 5-2 etter et flott angrep, før vi scoret nok et mål å plutselig sto det 5-3. Vi vant krigen på midten og i forsvar, i tillegg til flotte gjennomspill på topp! Glitrende fotball..;)
På slutten klarte vi å kjempe inn reduseringen 5-4, og da det var igjen 30 sekunder var alle på sidelinjen meget godt fornøyd med en fantastisk andreomgang, men da trodde vi at det ble ettmåls tap.. Men tro om igjen, for vår alles Stian dukket opp på rett plass til rett tid og var utrolig iskald som tok med seg ballen noen meter før han ladet kanon, og smalt ballen i tverrliggeren å i mål! Da slapp alle fra Jonsvatnet gleden løs, og vi tok et meget fortjent poeng i en kamp som var som natt og dag sett med våre øyne!

Vi har til gode å spille en hel kamp hvor vi er på topp i 70 minutter, men det vil komme og da er få som vil spille mot oss! Trene, trene, trene... Det er eneste måte å bli bedre på! Hele laget stod frem i andreomgang, og dere kan være stolte av det dere presterte i denne omgangen..:)

NB! Husk trening på torsdag kl. 18.30..

Bortekamp mot Naro 2!

I dag kl. 19.30 spiller vi bortekamp mot Nardo 2 på nissekollen kunstgress!
Dette er ny sjanse for å vise oss frem, og vi skal gripe muligheten å spille en kjempe-kamp..