tirsdag 31. august 2010

Oppstart av onsdagstrening

I morgen er gymsalen på Solbakken igjen klar for bruk, og dermed inviterer jeg alle ski- og fotballgutter til en saftig styrkeøkt m.m. kl. 19.00 - 20.30!

Etter erfaringer gjort i etterkant av de to første kampene tror jeg alle har et STORT utbytte av å begynne å trene styrke igjen!:) Det skal være slutt på å være de snilleste gutta på banen. Fra nå av er det et lag med krigere som skal ut å sloss for seier ;)

Velkommen skal dere være..!

To første seriekampene unnagjort :)

JIL - Rindal 1 - 1

Vår første seriekamp i 2. div. ble gjennomført på en brukbar måte, selv om prestasjonene varierte gjennom hele kampen. I 1. omgang var vi det beste laget og skapt flere farligheter uten at ballen gikk inn mellom stengene. Mye folk i angrep førte til at det ble endel rom for Rindal på midtbanen, noe de benyttet seg av til tider, uten at det ble noe særlig skummelt i 1. omgang.

I starten av 2. omgang ble vi overspilt av Rindal p.g.a. at bryteren i hodet ikke var skrudd på. De løp mer, hadde mer innsats og hadde et klart overtak på alle områder. Rindal scoret det første målet, men vi kom mer og mer inn i kampen igjen, og Stian kunne score et flott mål etter bra JIL - spill. Eivind hadde en svært god dag på jobben å klarte å redde det ene poenget ved å redde straffe fra Rindal. Meget bra!:)

Alt i alt var det en helt grei start på høstsesongen :)

Bilder fra kampen finner dere her; http://marits.no/jilfotball/2010-08-25/
Takk til Roger som er presseansvarlig på G96 laget.


Heimdal - JIL 4 - 0

Før kampen hadde vi god tro på at vi kunne kapre poeng mot Heimdal og ting stemte bra i starten av kampen. Det var mye kriging og langpasninger og det ble skapt noen halvsjanser begge veier. For andre kamp på rad får vi straffe i mot og denne gangen dikk den i mål. Etter målet skiftet kampen karakter og Heimdal tok styring. Heimdal spilte meget god "Drillofotball" noe som førte til farlige situasjoner gang på gang. Her må det trenes mer på sikring og det å falle av tidligere. Når kampen ble som den ble gjelder og være fullt fokusert og innstillt på å vinne duellene. Her vant Heimdal klart!

Bryteren i hodet må være PÅ i alle kampene i høst. 2. div. er et hakk opp fra 3. div. og dette var en perfekt lærepenge på akkurat det. Nå fikk vi virkeligheten i ansiktet og jeg tror vi kommer til å lære mye av denne kampen. Vi skal være gode tapere å bruke dette til å jobbe videre med. Vi er mye bedre en hva vi fikk til på Heimdal kunstgress og det vet vi alle mann.

Har lyst til å trekke frem Bjørnar som virkelig har holdt et høyt og godt nivå på spillet sitt gjennom begge de første kampene. Han fortjener ros for å gå fram med utrolig god innstilling og gjennomfører på sitt toppnivå kamp etter kamp! Bra jobba :)

Neste kamp skal vi vise hva vi virkelig kan på fotballbanen, mot Strindheim 2. Det SKAL bli en tøff kamp for Strindheim 2 når vi igjen skal vise hvordan man vinner fotballkamper :)

Husk trening i dag kl. 18.30 på Bratsberg. Alle møter!:)