torsdag 5. mai 2011

Oppsummering av de to siste kampene

Her kommer en liten oppsummering fra de to siste matchene;

JIL - Nidelv 4 - 2

Vi visste før kampstart at vi møtte en godt lag som i fjor slo oss 4-0, så her var det bare å gå i krigen å sette standaren.

Førsteomgangen var en meget svak forestilling fra JILgutta, hvor så godt som alle dueller endte med seier til Nidelv. Lite guts og innsats fra vår side førte til flere farligheter fra Nidelv, men takket være en sterk Eivind O. og en meget habil Stian på topp kunne vi gå til pause med en 2-1 ledelse. I pausen krevde trenerteamet en stor endring i innstilling til samtlige, i tillegg til å tørre å spille ballen lags bakken og gjøre de tingene vi er flinke til.

JILgutta skiftet innstilling i andreomgangen og vi fikk mer tak på kampen og hadde tidvis god kontroll. Eivind fortsatte sitt strålende keeperspill, de to Martin'ene tok mer tak på midten og Stian og tommy på topp scoret begge to flotte mål. Gøy å se hvor gode vi kan være bare vi orker å være best mtp innsats. Vi dro tilslutt seieren i land, og alt i alt var det en helt ok kamp mtp at vi klarte å løfte oss i andreomgang og ta med oss tre poeng mot en god motstander.

To spillere fortjener å bli trukket frem i denne kampen og det er Eivind O. som gjør absolutt alt riktig i denne kampen, i tillegg til Stian som tar tak på topp og scorer tre flotte mål.

Mål: Stian (3) og Tommy (1)


Utleira/Othilienborg - Jonsvatnet 6 - 0

Utleira/Othilienborg er utvilsomt et meget sterkt lag og for å slå en sterk motstander så kreves det 110 % innsats og en god lagmoral. Dessverre var JILgutta på bunn mtp begge disse faktorne og det lot vise seg i kampen.

Det virket som om alle guttene var klare for å gi hjernet å banke til i duellspillet før kampen, men når dommeren blåste i gang kampen var alt glemt. Vi ble passive i alt vi foretok oss, orket ikke å bevege føttene, tapte alt av dueller og fokuset lå en helt annen plass. Utleira/Oth. gjorde mye riktig på et vanskelig underlag og spilte noenlunde god fotball til tider. Vi ble løpende i mellom og ble liggende altfor lavt i banen slik at vi ble konstant presset bakover. Til pause sto det fult fortjent 2-0 til motstanderen, men vi hadde tro på at ting kunne endre seg bare hodene ble skrudd på, i tillegg til at vi fikk til vårt spill.

Andreomgangen startet bra, men når vi fikk et mål imot raknet det dessverre fullstendig. Dette irriterte trenerteamet veldig pga at vi har hele tiden hatt et sterkt fokus på at moralen og innsatsen uansett skal være tilstede. Vi gir helt opp og Utleira/Oth. kan gjøre som de vil, men takket være en bra keeper og ikke minst en strålende Martin K. på midten som alle som var på Bjørmyr ble utrolig imponerte av, unngår vi å slippe inn flere en de seks Eivind må hente ut av eget nett. Tilslutt kan motstanderen innkassere tre poeng og en meget fortjent seier.

Denne kampen var en stor smell i trynet for samtlige og viser oss at hvis innsatsen og killerinnstinktet ikke er tilstede blir hele laget en stor rundingsbøye. Vi har snakke ut om kampen og jeg vet at vi aldri skal være vitne til en så dårlig forestilling igjen. Som sagt er det å tape mot et bedre lag når vi har gitt alt vi har greit, men å tape på denne måten er uakseptabelt og det er alle mann fullstendig klar over. Vi har fått en lærepenge og den vokser vi forhåpentligvis av, og hevnen skal komme i neste kamp mot Trygg/Lade på eget gress neste torsdag. Da skal vi se et helt annet lag enn hva vi så mot Utleira/Oth. Ingen hensikt å grave seg ned. Får vi et slag i trynet og faller, så er det eneste riktige å reise seg opp i gjen,brette opp ermene, skyte brystkasse å hakka opp å vise hva som bor i oss!

Mål: Ingen

Vil trekke frem en gutt som fremstår akkurat som vi vil at alle Jonnsvannsgutta skal gjøre i denne kampen, og det er Martin K. Han er overalt og knuser til i duellene og står frem som en 1'er i denne kampen. Utrolig gode holdninger og en herlig guts fra Kåsbel! Imponerende i en slik kamp :)

Vi gleder oss til å vise oss fra vårt sanne jeg allerede neste torsdag når Trygg/Lade kommer på besøk! Stå på gutter og ha troen på det vi driver med så kommer trepoengerne på rekke og rad fremover :)

Trening torsdag

Satser på stort oppmøte på dagens trening kl. 19.00 på Solbakken!