Vi tar fri på søndag p.g.a. langhelg, men vi trener for fullt på mandag!

God helg, så snakkes vi kl. 18.30 på mandag!

Seier 2-3 mot Orkdal!:)

Kampreferat:

De første 15 minuttene av kampen gikk med på litt variert spill fra begge lag, hvor Orkdal hadde mest trykk mot vår boks. Det var ingen store sjanser noen veier i denne perioden, og etter de første 15 var det vi som stod for det meste før pause. Skuldrene ble senket og vi begynte å spille ballen langs bakken. Orkdal spillerne ble løpende i mellom uten å få fatt i ballen, og dette førte til at sjansen kom på løpende bånd. I løpet av 15 minutter scoret vi tre kjappe signert Martin t., Stian og Odin.. 0-3 til pause og det virket som vi hadde god kontroll på kampen.

I andre omgang fortsatte vi det gode spillet i de første ti minuttene, men da Orkdal reduserte til 1-3 virket det som om vi ble litt utrygge. Pasningspillet satt ikke like godt, presset på ballfører ble slappere og skuldrene ble litt høye. Dette førte til at Orkdal reduserte til 2-3 og spenningen ble litt vell stor de siste 10 minuttene! Eivind O. spilte nok en strålende kamp og fikk igjen mye skryt fra trenerne på motsatt lag som var svært imponerte!:) Vi ga alt vi hadde de siste minuttene og dermed sikret vi seieren, og vi kunne ta med oss tre poeng tilbake til Jonsvatnet. Bra jobba!;)

Det positive i spillet vårt er at vi viser at vi har et høyt nivå når vi finner rytmen og flyten. Da viser vi potensialet i laget og vi ser hva vi er gode for. Vi er best når vi er aggresive i presset og når pasningspillet er på bakkenivå, og dette skal videreutvikles på treningene fremover.

En ting vi MÅ bli bedre på er kommunikasjon. Dette er mye viktigere en mange tror og vi skaper litt for mange vanskelige situasjoner kun p.g.a. at vi ikke prater med hverandre. Menmen.. Vi er ikke ferdigutlærte enda, så vi skal kjøre på i treningene fremover!

Nå har vi tatt 7 poeng av 9 mulige de siste 3 kampene og dette viser at vi er på rett vei! Knallbra!:) Da er det Sjetne som står på motsatt halvdel neste uke, og vi skal gi jernet i den kampen å prøve å fortsette den gode trenden vi er inne i nå...