mandag 21. februar 2011

Imponerende seier mot fysisk sterke Selbu

JIL - Selbu 2-0

I sin andre kamp for året fortsetter gutta fra Jonsvatnet den positive trenden med seier 2-0 over Selbu.

Vi visste vi møtte et sterkt lag med mange fysisk sterke gutter som slo oss rimelig klart for litt over et år siden. I denne kampen handlet alt om å gå inn i duellene uten respekt for Selbugutta, og selvfølgelig gå seirende ut!:) Vi ble enige i garderoben om at innsatsen måtte være 110 % og kommunikasjonen måtte være god gjennom hele kampen.

I 1. omgang var det mye kriging på midten uten de helt store sjansene fra noen av lagene. Vi spilte svært godt defensivt og hindret Selbu i å slå de lange pasningene opp mot spissene sine. Utover i omgangen hadde JIL flere farlige kontringer og fine kombinasjoner på kantene som førte til noen farligheter. Stian visste nok en gang hvilke offensive ferdigheter han innehar med å score kampens første mål. Han lobbet ballen over keeperen og scoret et virkelig klassemål!:) Før omgangen var over scoret Stian nok et mål, og til pause sto det 2-0. Mål nummer to var et "innsats mål", hvor Stian ga alt for å rekke ballen før keeperen og fikk uttelling.

2. omgang ble nok en krigersk omgang hvor begge Martin'ene visste hvilke spillertyper og pondus de innehar på midtbanen. Defensivt knallgode med et godt overblikk og en innsats man skal se langt etter. Dette er gutter som setter seg i respekt av 95-gutta de møter på midten. I forrige kamp scoret vi 3 mål på corner og kampen mot Selbu skulle Eivind Aas nok en gang sette ballen i mål. Dessverre trodde Selbuspilleren som stod på streken at han var volleyballspiller og slo ballen ut av mål før den hadde krysset linja. Dette førte naturlig nok til gult kort og straffe. Martin B. som har scoret på de to siste straffene var litt uheldig og keeperen reddet. JIL hadde de største sjansene gjennom kampen, og Odin var svært nære på å putte ballen i mål i sluttminuttene, men traff dessverre keeperen. Kampen ebbet ut til seier 2-0 til JIL, og vi kan dermed vente oss flere kamper i NM :)

Vil nok en gang trekke frem Eivind Aas som den store sjefen og lederen i forsvaret vårt. Han setter virkelig standaren med god kommunikasjon og røffe taklinger. Bra jobba Eivind :) Resten av forsvaret følger opp Eivind sin innsats og spiller nok en strålende kamp. Eivind Owesen viser også i denne kampen hvilken klassekeeper han er med fantastiske redninger og en skikkelig god sweeperjobb!:)

Målscorer: Stian (2)

Vi har fortsatt mye småting å jobbe med mot sesongstart, så nå skal vi virkelig stå på på trening for å finpusse fotballferdigheter, fysiske ferdigheter og spillestil.